Wellness - Hotelek - Balaton

Ki ne ismerné a Balatont?

Budapest mellett a "Magyar Tenger" hazánk legkedveltebb desztinációja, nemcsak a magyarok, hanem a külföldiek tekintetében is.
Ezért nem véletlen, hogy az elmúlt évek során balatoni wellness szállodák sora épült, amelyek a vendégek legmagasabb igényeit hivatottak kielégíteni. A Balaton egyik talán legnépszerűbb városa Siófok, ahol a négycsillagos Hotel Azúr ötcsillagos színvonalú szolgáltatásokkal várja vendégeit.

Egyre nagyobb az igény az egyedi tematikájú hotelek iránt, ilyen például a Hotel Bonvino Badacsonytomajon, amely az ország első Aktív, Bor és Wellness Szállodája. Vagy az Anna bálok helyszínéül szolgáló balatonfüredi Anna Grand Hotel Wine & Vital, amely szintén egyedi szolgáltatásokkal várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Balatoni régióban, a tó közvetlen vonzáskörzetében található a világhírű fürdőváros Hévíz, amely évről évre egyre több látogatót vonz természetes termálvizű tavának köszönhetően. Hévízen olyan nívós gyógy- és termál szállodák találhatóak, mint a Danubius Health Spa Resort Hévíz ****, a Lotus Therme Hotel ***** vagy a Hotel Palace ****. 

Látogassa meg honlapunkat, hiszen az itt szereplő balatoni szállodák egész évben akciós csomagajánlatokkal várják Önt!