A Vintage lakberendezési stílus

A színek, érzelgősség, romantika, természetesség stílusa a Vintage, amely elegáns és egy erős személyiséget foglal magába. Ez a stílus kihangsúlyozza a régmúlt idők nosztalgikus állapotát, ugyanakkor egy fajta romantikát és természetességet is nyújt.

Jelenleg, a Vintage stílusnak egyre több követője van, a kifinomultságnak és a patinának köszönhetően, hiszen ez egy olyan irányzat, amely a múltból táplálkozik és mindig is divatos lesz.

Egy szóval a lakberendezésére úgy kell tekinteni, mint a személyiségünk kitükröződésére. Ha a Vintage lakberendezési stílust választja erre a célra, akkor a relaxációs állapot és az intimitás legyen az, amit el szeretne érni vele.

Amennyiben pörgős az életvitele és kalandokkal teli életre vágyik, ezt a stílust nem ajánljuk az Ön számára, hiszen kifejezetten romantikus alkatú és relaxációra vágyó személyek számára ajánlott. Ebben a formában egy olyan szobát kapunk, ami a saját stílusunkat és személyiségünket tükrözi vissza.

A virág motívumok erőssége itt nagy szerepet játszik, hiszen érzelmi szinten nagy megnyugvást biztosítanak számunkra. Ajánlott virágmintás tapétákat vagy bútorkárpitokat felhasználni, illetve ugyanezen a vonalon elindulva az asztalterítők is virágmintásak legyenek, és így az összkép kezd kialakulni.

A bútorok kiválasztásánál legfőképpen a régi stílusra figyeljünk oda, hiszen ez adja meg a Vintage lakberendezési stílus alapját. Legfőképpen a lekerekített formájú bútorok a használatosak ebben az esetben és itt is a legfontosabb a patina.

lakberendezés stílusok >>