A taxisok demonstrációval ünneplik

A magyar csapat sikereit ünneplő taxik különleges demonstrációt hajtanak végre a fővárosi forgatagban. 

Budapest, 2016. június 22., szerda (OTS) - A budapesti utcákat ellepik a sárga mellett immár piros-fehér-zöld színbe borult taxik, ezt láthatjuk viszont a Taxi2000 és a 6x6 Taxi "Szurkoljunk együtt" kezdeményezésében. 

A kezdeményezés célja, hogy felhívjuk a lakosság figyelmét arra, minden idők egyik legsikeresebb magyar labdarúgó csapatát biztathatják a most zajló Európa Bajnokság során. A taxikban a magyarok számára fontos mérkőzéseket élőben hallgathatják a rádióban, akik éppen úton vannak, vagy a Társaságaink által biztosított ingyenes WIFI segítségével élőben nézhetik a közvetítést is mobiltelefonjukon. 

A nemzeti színű taxikba beszálló szintén nemzeti színbe bújt szurkolók pedig cégünk különleges ajándékát kaphatják meg: az ingyenes applikáció letöltésével nemcsak kényelmesen hívhatnak autót GPS koordináták alapján, hanem egy utazásuk árát vissza is nyerhetik, az idén 20 éves Taxi 2000 jóvoltából. 

A nyereményjáték napokon belül elindul, a részleteket hamarosan a weboldalakon és a Facebook -on lehet megtekinteni.  A sorsdöntő magyar meccsek során a nemzeti lobogós taxik minden magyar gólt dudaszóval ünnepelnek, a meccsek után pedig látványos díszforgatagot produkálnak a főváros utcáin.

Szurkoljunk együtt - a sárga taxi is ünnepel!

További információ:
Fárbás Tibor,
üzletág vezető
Telefon: 06703769997