Szállás, utazás, látogatók, linkgyűjtemény

Zavarja, hogy oldala friss tartalommal van tele, az utazás, szállás témákkal kapcsolatosan és mégse látogatják? Ez nem azért van, mert nem elég érdekes oldala, hanem mert nem mert a linképítéssel még nem foglalkozott! Írjon egy bemutató leírást weboldaláról, amely felkeli a látogatók érdeklődését és ajánlja be tematikus linkkatalógusunkba! Több link, nagyobb látogatottság!

Utazás? Linképítés? A weboldala látogatottsága kicsi, de a befektetett munka nagy! Nem kell elkeserednie, nem Ön a hibás a látogatók hiánya miatt, csak el kell kezdeni a SEO munkálatokat, amelynek az egyik alapja a linképítés. Ha weboldala az utazás, szállás témák köré épül,  tegye meg a kezdő lépést és küldje be rövid, jól megfogalmazott leírását linkkatalógusunkba!

Utazás katalógus! Ha úgy érzi, nincs elég látogatója az utazás, szállás témájú weboldalának, ne reklámokra költsön, hanem kezdje el a linképítést! Annyi a dolga, hogy fogalmazza meg oldala rövid bemutató szövegét és küldje be linkkatalógusunkba, majd folytassa a linképítést és nézze meg a fejlődést! A külső linkek száma jelentős mértékben hatással van a látogatottságának számára!

Pr cikkek 2014. 09. 05.