Plasztikai beavatkozást ajándékba?

Napjainkban már egyáltalán nem ritka, sőt egyre elterjedtebb a praktikusan, személyre szabottan felhasználható ajándékutalványok ajándékozása. Plasztikai sebészeteken is van lehetőség ajándékutalványt venni. Egy életre emlékezetes ajándék lehet a hajátültetés egy olyan páciens számára, aki már régóta végleges megoldást keres a kopaszságára. (Persze ebben az esetben mindenképpen szükség van előzetes szakmai konzultációra, hogy a páciens alkalmas lehet e a sikeres hajbeültetésre.)

Adottságok és lehetőségek

Van, aki nagyon szeretne több hajat, de rossz adottságai (nagy kopaszság, kevés adóhely) miatt csak nagyon korlátozott eredmény elérése lenne lehetséges. Mások esetében viszont a jó adottságok kiváló eredmény elérését teszik lehetővé. Arra, hogy ki milyen eredményre számíthat, arra egy tapasztalt szakorvos által végzett őszinte konzultáció tudja megadni a választ.

A hajbeültetés műtét eredményességét mindig a hajas adottságok, a kopaszodás kiterjedtsége és a páciens elvárásai alapján lehet felállítani. Mivel a hajbeültetésnél minden esetben a páciens saját hajat ültetik át, ezért lényeges, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a páciens. Amennyiben a lehetőségek szűkek és/vagy az elvárás túl nagy, akkor nem érdemes a műtétet elvégezni és ezt el is mindig el is kell mondani az érdeklődőknek. A tapasztalt szakorvos mindig a páciensei érdekét tartja szem előtt és olyan őszinte szakvéleményt nyújt az érdeklődők számára, amely reális és megalapozott még akkor is, ha valaki többet várna a hajbeültetéstől.

A Sikos Klinikán jó eredményt tudnak garantálni azoknak, akiknek hajhiányuk az átültethető hajmennyiséggel jó összhatással, kellő hajsűrűséggel kezelhető. Szintén jó eredmény várható akkor, ha ugyan a hajhiány nagyobb kiterjedésű, de a páciens részleges fedéssel is elégedett, illetve több műtéttel lehet fokozni az eredményességet.