Idősek otthona

Szeretné idős rokonát családi körben ápolni, de nincs hozzá szakértelme vagy ideje?

Ezért vagyunk mi. Az általunk működtetett idősek otthona kis létszámú, családias működtetésű otthon.

Nővéreink a nap 24 órájában szakértő gondozással segítik vendégeink jólétét. Folyamatos fizikai és szellemi elfoglaltságot biztosítunk lakóinknak, hogy életük az elérhető legjobb állapotú legyen. Az otthonban az állandó orvosi felügyelet nem csak a gyógyszeres ellátás, de az idősek körében gyakran előforduló állapotváltozás miatt is létfontosságú lehet. Természetes, hogy a speciális ellátást igénylők, például cukorbetegek vagy allergiások a nekik megfelelő étkezést és kezelést kapják.

Terápiás segítségként háziállataink is vannak, így aki a kutyát vagy a macskát szereti, nálunk talál maga számára kedvencet. Állatainkat természetesen szakember felügyeli, így egészségügyi kockázatot nem jelentenek vendégeink számára.

Az otthonnak van saját kertje, így szép idő esetén nem csak napfürdőzésre van lehetőség, de az idősek nehezen mozgó izületeit friss levegőn segítjük átmozgatni.

Nézzen körül nálunk, beszélgessen lakóinkkal, és győződjön meg róla, hogy idős rokonának élete nálunk felelős jó kezekben lesz.