Eladó családi házak Nyírábrányban

Fotó forrása: Nyírábrány.hu

Most azt hihetnénk, hogy egy ingatlanos, ingatlan hirdetési oldal Pr cikkéről lehet szó.

Az „Eladom a házam” nem ilyen, nem élvezi profi ingatlanosok támogatását, nem apróhirdető oldal és nem is kíván az lenni. Akkor miről szólhat egy ilyen weboldal?

Az elsődleges cél a Hajdú-Bihar megyei ingatlanpiac, az ingatlanpiaci változások bemutatása, különös figyelmet fordítva a Debrecen környéki települések helyzetére. Igény esetén bemutatásra kerülnek (Itt egy bővebb bemutatásra gondolunk) az eladó családi házak, telkek, üzletek és egyéb ingatlanok. Az első kategória (személyes érintettség okán) az „Eladó családi házak Nyírábrány”, de reméljük lesz még „Eladó családi házak Vámospércs, Fülöp, Nyíracsád” és így tovább kategóriák is.

A Hajdú-Bihar megyei kistelepülések alapvetően nem voltak jó helyzetben a rendszerváltozás után. A gazdasági válság még tovább rontott a helyzetükön. Mára, ezek a települések sok-sok munkával eljutottak oda, hogy készen állnak úgy a gazdaság, mint az ingatlanpiac fellendülésére, akár robbanásszerű fellendülésére is. Rendelkeznek ehhez megfelelő infrastruktúrával, szakemberekkel, és életképes helyi vállalkozásokkal.

Igen, ezek a kistelepülések elvégezték a házi feladatukat, és köszönik szépen jól vannak. Nem kérnek a szánalomból, sajnálatból, de tisztelettel várják a befektetőket, ide értve az ingatlan befektetőket is, és minden vendéget a falusi túrizmus keretében. Higgyük el bátran, kedves emberek laknak a falvakban is.

Ezt szeretné elsősorban közvetíteni az „Eladom a házam” weboldal, nézzen be hozzánk!