Az Otthon Team Ép-Tech logó

A Napi Cikkek oldalon az elsőként az Otthon Team Ép-Tech Kft. logóját mutatjuk be. A vállalkozás fő profilja a lakásfelújítás, a családi házak felújítása. A tevékenységi területük jellemzően Budapest és vonzáskörzete.

A cég mögött egy több mint tíz éve lakásfelújítással foglalkozó szakembercsapat áll. Az Otthon Team Ép-Tech Kft. nevet 2014-ben választották. A névválasztásban elsődleges szempont volt, hogy a név tükrözze a lakásfelújítás kivitelezésekor elengedhetetlen tervszerű csapatmunkát.

A vállalkozás a szolgáltatásait maximálisan a lakossági igényekhez igazította. Az szükséges kőműves, burkoló, festő, és gépészeti szakmunkákon túl, a homlokzati és beltéri nyílászárókat forgalmazzák. Így, egy kivitelezőtől rendelhetik meg az ügyfelek az ablakokat, a beltéri ajtókat, és hamarosan a laminált parkettát is. Távlati tervekben szerepel még a lakberendezői tervezés és az egyedi bútorok készítése is.

Mint minden vállalkozásnak, az Otthon Team számára is fontos volt a saját iroda üzemeltetése. Igaz náluk az iroda egyben bemutatóterem is a lakásfelújításokhoz szükséges nyílászárók és egyéb termékek, termékminták bemutatására. Dióhéjban talán ennyit az Otthon Team Ép-Tech Kft. bemutatásáról.

Már csak az elérhetőségeik maradtak hátra:

Otthon Team Ép-Tech Kft.
1078 Budapest Cserhát u. 15. fsz. 3.
www.otthonteam.hu