Álomra tervezve

A munkából való hazaérkezést követően otthonunk valódi földi paradicsomnak számít kikapcsolódás és pihenés szempontjából, amennyiben megfelelő szempontok alapján rendezzük be.

A lakás szíve egyértelműen a hálószoba, ahol a rekreáció teljességgel megvalósulhat. Ebben döntő szerepet játszik egy kényelmes ágy a vele harmonizáló matraccal.  A Yatsan az a cég, ahol ez a két álom egyszerre válik megoldássá. Akár modern, akár egy klasszikus darab mellett döntünk, fontos a megfelelő alapanyag.  A tömör fa ágyak tartósak, gyönyörűen kárpitozhatóak, és sokféle kiegészítő áll rendelkezésre hozzájuk, mint például a fejvég, lábvégpad, puff vagy a különböző faragású ágylábak.

Ehhez az igényeinkhez szabott matrac megtalálása is kellemes kihívást jelent. A piac kínálata számos lehetőséget kínál. A hagyományosabb szivacsmatracok rövidebb élettartamúak, de megvan az az előnyük, hogy alacsonyabb áruknak köszönhetően átlagosan öt évenként gazdaságosan lecserélhetőek.

A rugós szerkezetű matracok közül a bonell és a táskarugó elterjedtebb manapság; ebből nagyobb komfortfokozattal a zsákrugós matrac rendelkezik. Az elmúlt évtized egyre kedveltebb slágere a memóriahabos matrac, talán nem véletlenül.

Az eredetileg NASA-nál kifejlesztett anyag kiválóan illeszkedik a test formájához alvás közben, evvel tökéletes alátámasztást nyújtva a legfáradtabb részeken, hogy az alvás egyben a pihenés teljességét is jelentse számunkra!