Állásinterjú viselete férfiaknál

Mára már talán egészen sokan megtanulták, hogyan kell felöltözni egy meghallgatásra, állásinterjúra, de sajnos még így is sokan választanak rossz öltözéket.

Pedig nagyon sok függ a megjelenéstől, az első benyomástól. Egy sportos pulóver nagyon jó választás, ha futni, vagy kutyát sétáltatni megy az ember, de a kiszemelt új munkahelyre nem éppen nyerő opció. A túl laza, inkább a flegma stílusra emlékeztető póló sem fog igazán az élre vezetni.

De esetleg ha a munkahely ahova megyünk, egyértelműen tudjuk, hogy közvetlen és tegezős típusú, akkor talán egy egyszerű, könnyed nem túl mintás, esetleg galléros póló már lehet, hogy elfogadható. A nadrág kérdése talán a férfiaknál egy nehéz része a dolognak. Sokszor egy farmer nadrág is jó lehet, ha az összkép a tiszteletet mutatja ki az interjúztató számára.

Egy elegáns ing egy farmer nadrággal már halad a jó megoldás felé. De ez sem a legnyerőbb összeállítás. Tegyük fel, hogy egy téli időszakban megyünk interjúra. Arra egy elegáns, sötét színű, de nem feltétlenül öltöny nadrág kombinálva egy világos vagy színes inggel, dekorálva egy szép övvel már figyelem felhívó is egyben.

A hűvös idő miatt erre egy egyszínű kerek vagy V-nyakú pulóvert ha felveszünk, már megfagyni sem fogunk.